Ypatinga kava

Kavos supratimas reikalauja kantrybės ir pažinimo, o tai – nuolatinės vis geresnės kavos paieškos.

Esame pasiryžę šviesti(s), kas yra ypatinga kava (angl. specialty coffee) ir kaip ją atskleisti geriausiai.
Leiskitės į šią pažinimo kelionę su mumis užsisakę privačią kavos degustaciją arba aplankę mus Espresinėje.

Ypatinga kava

Rankų darbo kava

Rūšinių kavos pupelių unikalumas slypi nuostabiame skonyje, kurį išsaugojo kruopštus žmogaus rankų darbas.
Jau sodinant šios kavos sodinukus buvo siekiama užauginti aukščiausios kokybės pupeles.
Konkrečiam dirvožemiui parinktos tik labiausiai tinkančios veislės.
Ilgametė patirtis, atidumas, ir nuoseklumas jas auginant.
Nuimant derlių pirštais skintos tik prinokusios uogos.

Rūšinė kava

Į mūsų rankas jos pakliuvo tik gavusios aukščiausius įvertinimus atrankų metu. Visada ieškome švariausios, saldžiausios ir išraiškingiausios kavos. Skrudinime sekdami kiekvieną sekundę, siekiame ne tik išgauti geriausią rūgštumo/kartumo balansą, tačiau ir atskleisti skonius, kuriuos pupelės mums savyje užrakinusios parvežė iš tolimiausių kraštų.

Specialty Coffee
Filtro flirtas

Šviežia kava

Geriausia, jei į jūsų rankas tokia kava pakliuvo ne vėliau kaip 30 dienų po skrudinimo.
Paverskite šią ilgą ir tolimą kelionę malonia ir skania akimirka. Neskubėkite. Paragaukite.