Kavos degustacija ir mokymai

#kavdienybė

Ką veikiame taip anksti užsidarę? Laiką skiriame geresnės kavos paieškoms – tiek sau, tiek ir kitiems, tyrinėdami bei dalindamiesi.

Užsiėmimus rengiame mažoms grupėms (2-8 žmonėms) po Espresinės darbo laiko (nuo 16:00).

Degustacijų metu ragaujame mūsų turimas ir atrinktas aukščiausios kokybės sezonines rūšines kavas (cupping iš 4-8 kavų), supažindiname su vadinamuoju “skonio ratu”, bendriniais skonio profiliais kavoje, ragaujame alternatyvius juodos kavos ruošimo būdus (plikymą/filtravimą V60, Chemex, Aeropress ir kt. būdais), susipažįstame su kavos istorija, biologija ir keliu iki puodelio.
Pramogos trukmė apie 1,5-2 val.

Mokymų metu dalinamės espreso paruošimo, pieno kaitinimo, plakimo ir piešimo (latte art) žiniomis, alternatyvių juodos kavos paruošimo metodų gairėmis ir receptais.
Programa ir trukmė priklauso nuo poreikių.

Dėl konkretaus laiko ir kainų rašykite mums.